Ja lopuksi, moderni tulkinta vanhasta reseptistä; tuttu useimmille isoäideille. Tällä munaviiniespulalla näytät vanhemmalle sukupolvelle, että kaikki ei ollut ennen paremmin.
300ml munaviinaa
200ml kermaa
Kermapuristin
Kermasifoni
Vatkaa munaviini ja kerma yhteen, kunnes se on tasaista. Lisää tämä seos kermasifoniin ja laita se jääkaappiin lepäämään. Ennen munaviinan tarjoamista on tärkeää ravistaa kermasifonia hyvin, jotta nesteet sekoittuvat kunnolla.
Tyhjennä kaksi kermapuristinta kermasifoniin, jotta se voidaan tarjoilla oikealla paineella ja oikealla ilmavuudella.
Hyvä kahvikuppi ja paikallinen keksi täydentävät tätä täydellistä iltapäiväherkkua.
Jos haluat helpottaa joidenkin näiden reseptien valmistusprosessia, voit käyttää ainutlaatuista kermapuristinta yhdessä makupallojemme kanssa. Voit yksinkertaisesti laittaa makupallot kermapuristimeen ja lisätä eksoottisia makuja mihin tahansa ruokaan.
Monet ihmiset lisäävät oliiviöljyä salaatteihin paremman maun vuoksi, mutta entä jos menisit askeleen pidemmälle ja valmistaisit sitruunainfusoitua oliiviöljyä, joka tekee raaoista vihanneksista maukkaampia? Sitruunainfusoidun oliiviöljyn valmistaminen on äärimmäisen helppoa; sinun tarvitsee vain poistaa sitruunoiden kuori ja laittaa ne kermavaahdottimeen yhdessä oliiviöljyn kanssa. Kun olet ladannut vaahdotusputkesi kerran, sinun täytyy ravistaa sitä muutaman kerran ja jättää seos sellaisenaan 5 minuutiksi, jolloin sitruuna infusoituu oliiviöljyyn kunnolla ja se on sitten käyttövalmista.
1 iso sitruuna
1 kuppi oliiviöljyä
Kermavaahtoa voidaan säilyttää sifonissa enintään 10 päivää jääkaapissa. Uudelleenkäyttämiseksi riittää, että ravistat sifonia voimakkaasti pari kertaa. Jos haluamme, että koostumus on paksumpi, toinen lataus toimii hyvin, mutta se ei ole aina tarpeen.
Kuinka helppoa on käyttää sifonia kerman kanssa?
Todellisuus on, että kerman vatkaaminen jälkiruokiin voi vaikuttaa yksinkertaiselta, ja itse asiassa se onkin. Tietenkin se on helpompaa niille, jotka ovat tottuneet käsittelemään tämän tyyppistä laitetta. Ensimmäinen kerta voi olla monimutkainen, ja on tärkeää olla joitakin perusasioita mielessä ennen tämän keittiövälineen käyttöä.
Sifonin käytön edut kermalle ravintola-alalla
Ravintola-alalla se on avainväline, koska se tarjoaa monia mahdollisuuksia ja sillä on monia etuja, mukaan lukien
Aito maku maku on yksi tärkeimmistä näkökohdista tuotteita myydessä.
Kermavaahto on "must have" jokaiselle herkkusuille. Mutta kermavaahto vie aikaa, ja valmiilla kermavaahdolla ei ole paljon yhteistä hyvän kermavaahdon kanssa. Mutta jos ostat kermasifonin, voit saada paremman lopputuloksen. Tämä opas sisältää tietoa ja vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua ostopäätöksessäsi.
Kermavaahto on "must have" jokaiselle herkkusuille. Mutta kermavaahto vie aikaa, ja valmiilla kermavaahdolla ei ole paljon yhteistä hyvän kermavaahdon kanssa. Mutta jos ostat kermasifonin, voit saada paremman lopputuloksen. Tämä opas sisältää tietoa ja vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua ostopäätöksessäsi.
Kermasifonin toiminta
Täytä pullo luomallasi nesteellä. Kierrä sitten korkki pulloon ja aktivoi vipu tai paina nappia. Jotta kermasifoni tuottaisi kermavaahtoa, tarvitset kermakapselin korkissa. Tämä on täytetty kaasulla, jota kutsutaan N2O:ksi.